Veenstra & Stroeve is een producent van prefab daken, dakkapellen en steenstripwanden, gevestigd in Assen. De verkopers zijn Anton Veenstra en Marcel Stroeve, de oprichters en directeur-grootaandeelhouders van de in 2006 opgerichte toeleverancier aan de bouw. Zij stoppen ook als directie van dit bedrijf.

De leiding zal worden overgenomen door Jos van der Laan (algemeen directeur), Eelke Brink (operationeel directeur) en Ferdy Oostveen (technisch directeur). Jos van der Laan (51 jaar) is afkomstig van Albo Deuren waar hij de laatste 7 jaar algemeen directeur was. Hij heeft ruime ervaring in commercieel en algemeen management bij toeleveranciers aan de bouw. Eelke Brink (39 jaar) is al weer 14 jaar werkzaam bij Veenstra & Stroeve. Ferdy Oostveen (41 jaar) werkte voorheen bij Veenstra & Stroeve en was laatstelijk operationeel manager bij een soortgelijke onderneming.

Anton Veenstra en Marcel Stroeve: “Na 15 jaar vonden wij de tijd rijp ermee te stoppen. We zijn blij met de gemaakte keuze om de onderneming over te dragen aan de nieuwe aandeelhouders, waaronder het nieuwe management. Dit bedrijf is bij hen in goede handen. Eelke en Ferdy kennen we al langer en bij de keuze voor Jos als nieuwe algemeen directeur zijn we actief betrokken geweest. We hebben er het volste vertrouwen in dat dit driemanschap dit bedrijf in een volgende groeifase zal brengen.”